14. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Ehitus sai uue juhi - Priit Pluutus

Alates 1. oktoobrist asub ehitusdivisjoni juht Priit Pluutus ASi Eesti Ehitus juhatuse liikme ning tehnilise direktori ametikohale, teatas firma börsile.

Senine tehniline direktor Avo Ambur jätkab juhatuse liikmena ning võtab kanda kontserni arendusdirektori rolli.

Pluutus on ASis Eesti Ehitus töötanud alates 10. novembrist 1997 ning divisjonijuhina alates 1. oktoobrist 2002. Pluutus on lõpetanud 1995. a Tallinna Tehnikaülikooli ehituse õppesuuna. Pluutus ei oma ASi Eesti Ehitus aktsiaid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474