20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

2008 on kavala investori aasta: ehitusmaterjale on jälle vabalt saada

E-Betoonelemendi juhataja Vaido Leoski sõnul on 2008. aastal jälle ehitusmaterjale vabalt saada.

Leosk prognoosib elamuehituse sektoris langust, mitte-elamusektor ei lange. "Ehituse kasv pidurdub, kodumaine nõudlus pidurdub, tuleks olla ettevaatlik ja trendidega kaasas käia," rääkis Leosk.

Ehitusmahtude vähenemine koduturul tähendab, et ehitusmaterjalid on kättesaadavamad. "2008 on targa investori aasta, sest ehitusmaterjale on jälle vabalt saada," ütles Leosk muiates.

Leoski sõnul hakkavad ehitusmaterjalide tootjad järgmisel aastal tõenäoliselt uusi turge otsima. Ehitusmahud on näiteks Peterburis kolm korda suuremad kui Eestis. Lätis ja Leedus on olukord sarnane Eestiga.

Samuti hakatakse järgmisel aastal tegelema innovatsiooniga, välja mõtlema uusi tooteid, ennustas Leosk. "Valmistume ka selleks, et mitte-elamuehitus hakkab aeglustuma," kirjeldas E-Betoonelemendi juht oma ettevõtte varuplaani.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474