20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko: loobusime 4 miljardist Lätis kõrge riski pärast

Merko Ehituse juhatuse esimees Tõnu Toomik ütles Äripäeva majanduskonverentsil Äriplaan 2008, et nad loobusid Läti raamatukogu 4 miljardi krooni suurusest projektist, kuna risk oli liiga kõrge.

Merko Ehituse eelmise aasta käive oli 4,4 miljardit krooni. "See oleks olnud vaid üks projekt ja risk oli väga suur, see oli ka investeerimisprojekt. Merko Ehituse investeerimisportfell peaks olema jagatud võrdselt Eesti, Läti ja Leedu vahel ja juba täna on see kaldu Läti kasuks. Võtsime need pakkumise tingimused välja ja otsustasime nii," kommenteeris Toomik.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474