25. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn lammutab linnapilti risustavad hooned

Tallinna linnavalitsus kavatseb esitada linnavolikogule 11 hooletusse jäetud objekti peremehetuks tunnistamise otsuse eelnõu, et ehitised seejärel lammutada, teatas linna pressiteenistus.

"Peremehetuks tunnistamine võimaldab neid aastaid kasutult seisnud ja lootusetult lagunenud, linnale häbiplekiks olevaid ehitisi lammutama asuda, sest peale peremehetuks tunnistamist lähevad need linna omandusse," selgitas abilinnapea Eha Võrk.

Ettevalmistatud Tallinna linnavolikogu otsusega tehakse ettepanek tunnistada peremehetuteks ehitisteks järgmised objektid: Falgi õue maa-alal asuvad mitteeluhooned, Ahju tn 9A asuv garaažiboks, Tartu mnt 28B/Lastekodu tn 3A kvartalisisese maa-alal asuvad ehitised (garaaž, asfaltplatsid, teerajatised, piirded), Rahumäe tee 2/3 kinnistu taga asuv endine alajaam, Mustamäe tee 50, 50A ja 50B kinnistute vahelisel maa-alal asuv ehitis, Tondi tn 45 kinnistu kõrval asuv korsten, Tuulemaa tn 7A ja Lõime tn 10A asuvad ehitised, Sõle tn 36 ja Maisi tn 24 kinnistute vahelisel maa-alal asuvad kuurid ja garaažiboks, Laevastiku tn 1F asuv veetorn ja Kopli tn 69C asuvad Kopli pargi hooldushooned.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474