27. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pirita bussirada läks plaanitust kaks korda kallimaks

Pirita ühissõidukiraja ehitamine läks Tallinna linnal plaanitust kaks korda kallimaks, 10 miljoni krooni asemel 20,8 miljonit krooni.

Eile räägiti Tallinna linnavalitsuse istungil, et projektile "Pargi ja sõida" oli 2007. aasta eelarves eraldatud 10 miljonit krooni, mis oli planeeritud Pirita ühistranspordiraja ehituse finantseerimiseks.

Tallinna Kommunaalameti korraldatud riigihankekonkursi tulemusel kujunes Pirita tee ühistranspordiraja ehitushinnaks 20,8 miljonit krooni. Istungil teatati, et projektile antakse täiendavalt 10,8 miljonit krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474