27. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riik ostis Merkolt nahkhiirekoopad

Keskkonnaministeerium päästis ehituskuningas Toomas Annuse börsifirma õnnetult investeeritud 1,4 miljonit krooni.

Ekspress avastas, et börsiettevõte Merko Ehitus tütarfirma Käibevara ostis arendustegevuse eesmärgil 2006. aasta septembris salapärasel põhjusel Harjumaal Jõelähtmes Ülgase kaitsealal nahkhiirekoopad hinnaga 1,9 miljonit krooni.

Kevadel 2006 on Andrus Ansipi valitsus kiitnud heaks Ülgase looduskaitseala kaitse-eeskirja: nahkhiirte tõttu ei tohi kaitsealal püstitada ühtki uut ehitist.

Ilmselt osteti nahkhiirekoopad lattu tulevasteks maadevahetusteks, kirjutab Ekspress.

Oktoobri lõpus teeb Harjumaa keskkonnateenistuse juhataja Jaan Pikka minister Randverile tungiva ettepaneku: riik peaks Merko kahele krundile käpa peale panema! Keskkonnaminister Rein Randver käsibki mullu novembris Ülgase kaks krunti ära osta 1,4 miljoni krooni eest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474