28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Amigos peksa saanud ärimehed nõuvad klubilt kahjutasu

Tallinna ööklubi Amigo turvameestelt peksa saanud vene keelt kõnelevate meeste advokaadi Aleksander Varese väitel sai tüli ühe versiooni kohaselt alguse, kui ärimehed ei saanud aru neile eesti keeles esitatud korraldustest.

"Põhimõtteliselt on nad tallinlased, avalikkusele tundmatud isikud, täiesti tavalised firmajuhid, pereinimesed. Nad suhtlevad põhiliselt vene keeles, kuigi mõistavad eesti keelt," selgitas advokaat Postimees.ee-le meeste tausta.

"Hetkel on plaan tehtud niimoodi, et pöördume nõudega kohtusse. Kui Amigo leiab võimaluse midagi vabatahtlikult hüvitada, võib selles osas loomulikult läbi rääkida, asi rahumeelselt ära lõpetada. Mis puudutab kahjude hüvitamist, siis loomulikult ootaks, et Amigo ööklubi tunnetaks mingit vastutust selle eest, mis juhtus," rääkis ta.

Varese sõnul ei ole ravikulude täpset suurust määratud. "Kui me räägime moraalsest kahjust, siis me taotleme selle määramist kohtu äranägemise järgi, konkreetset summat märkimata. Kahjutasu võib olla kannatanu kohta poolsada tuhat või niimoodi," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474