3. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansapank: Riias saatis arendajate ühiseid kliendipäevi edu

Hansapanga partnersuhete osakonna juhataja Ardo Pajur ütles, et Riias olid kinnisvaraarendajate ühised kliendipäevad väga edukad.

Pajuri sõnul on taolisi üritusi, kuid mitte sellises mahus, korraldatud ka Riias ja need on osutunud vägagi edukaks. "Kuna sellise ülesehitusega ja nii mastaapne üritus toimub laupäeval esmakordselt, siis on väga raske prognoosida, kui palju inimesi kohale tuleb," ütles Pajur.

"Bussituuride korraldamine on Hansapanga initsiatiiv," märkis ta. Samas toimub Hansapanga Uue Kodu Päev tänavu juba kümnendat korda.

"Kuna jooniste järgi ja veel ehitusjärgus olevaid objekte on hetkel raske turul müüa, otsustasime, et parem on tutvustada klientidele juba valmis objekte, kuhu võiks kohe sisse kolida," rääkis Pajur. "Kuna kõik ei saa sõita arenduste juurde oma autoga ja ka ühistransport kõikjale veel ei käi, lisasime arendusobjektide vahele bussid, mis võimaldavad kliendil liikuda ühelt objektilt teisele."

45 000kroonise India reisi loosib Hansapank välja koostöös Travel INiga ning loosis osalevad kõik kliendid, kes edastavad Uue Kodu Päeval laenuavalduse ning sõlmivad järgneva nädala jooksul kodukapitalilaenu lepingu.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474