18. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Falck võis põhjustada Tallinnas suure turvasõja

Mõni päev pärast ööklubi Amigo peksmisskandaali puhkemist võttis Ekspressiga ühendust tundmatuks jääda sooviv, ent jutu järgi piisavalt pädev noor mees ning vihjas, et kogu selle võika, ent samas mitte just enneolematu loo puhus suureks skandaaliks turvafirma Falck (tänase nimega G4S).

Alates 1. septembrist ei valvanud Eesti sümbolhotelli Viru enam Falck, vaid kodune konkurent Skorpion. Koos hotelli üleminekuga Skorpionile kippusid Falcki juurest Skorpionisse ka turvamehed, kes harjunud hotellis töötama. Tänapäeval, kui headest meestest on kõigil turvafirmadel tõsine põud, polegi see nii väike asi.

G4Si (endine Falck) avalike suhete juht Andres Lember nimetab seda kõike muidugi paranoiaks.

Eesti Ekspress väidab mitmele allikale tuginedes, et veel septembri keskpaiga seisuga jooksis kaamerapilt kurikuulsast turvaruumist arvutisse ja monitorile, mida nägi ainult Falcki turvatöötaja. Ühe Ekspressile teadaoleva versiooni kohaselt kopeeris turvatoas toimunud peksmise salvestise järgmisel päeval shy;Falcki turvamees, kes korrapidamispunktis tööl oli.

Meediasse jõudnud videolt on näha, kuidas Amigo turvamehed peksavad 14. septembri öösel pool tundi kahte maas lamavat käeraudadesse pandud meest jalgade, kanna, rusikate, küünarnukkide ja lõpuks taskulambiga.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474