5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõõrumaa: uue aasta alguses probleemid kinnisvaraturuga ei lahene

Ärimees Urmas Sõõrumaa sõnul ei lahene probleemid kinnisvaraturul ka uue aasta languses.

"Järgmise aasta alguses probleemid kinnisvaraturuga kindlasti ei lahene, pigem vastupidi. Meid mõjutavad olukord rahvusvahelisel pangandusturul ja sellest tulenevad kõrged intressid ning ka kohalikud faktorid," märkis Sõõrumaa ajakirjale Saldo.

"Transiidi äralangemise mõju majandusele on alahinnatud. Pigem usun ma pankur Indrek Neivelti seisukohti ja soovitan vähem riiklikku optimismi. Transiidi kiire äralangemine mõjutab turu maksevõimet ja sektoris töö kaotanud inimesed ei pruugi jaksata pankade ees oma laenukohustusi täita," lisas Sõõrumaa.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474