8. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

G4S: poevarguseid on sel aastal kolmandiku võrra rohkem

Turvakontserni G4S Eesti töötajad andsid tänavu kümne kuu jooksul politseile õiguskorra rikkujaid üle 6762 korral, 70 protsendil juhtudest ehk 4618 korral oli tegemist poevarguselt tabatutega.

Mullu samal perioodil andsid G4Si turvatöötajad poevargaid politseile üle 3096 korral. Poevargustelt tabatute arv on aastaga seega suurenenud 33 protsendi võrra.

G4S sõnul suurenes poevarguste arv sel aastal hüppeliselt pärast märtsis kehtima hakanud karistusseadustiku muudatust, millega dekriminaliseeriti alla tuhande krooni väärtuses sooritatud korduvad vargused, mis sellest ajast alates lähevad kirja väärtegudena.

„Kui jaanuaris ja veebruaris andsid G4Si turvatöötajad politseile üle keskmiselt 10 poevarast päevas, siis märtsist oktoobrini oli päeva keskmine politseile üle antud poevaraste arv 16,“ teatas G4S avalike suhete direktor Andres Lember pressiteates.

G4S valvab enamikku Eesti suurematest kaubanduskeskustest

Muude korrarikkumiste tõttu andsid turvakontserni G4S Eesti töötajad üheksa kuu jooksul politseile üle 2144 inimest. Seda on 172 võrra rohkem kui mullu samal perioodil.

AS G4S Eesti kuulub rahvusvahelisse turvateenuseid ostutavasse kontserni Group 4 Securicor. Kontserni 2006. aasta kogukäive oli 108 miljardit Eesti krooni, selle tütarettevõtetes rohkem kui 110 maailma riigis töötab kokku üle 500 000 inimese.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474