10. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rootsi õpilased plaanisid mõrvata koolidirektori

Stockholmi politsei vahistas täna kaks Rootsi keskkooliõpilast, keda kahtlustatakse koolidirektori mõrva kavandamises.

Eile aga muutus poiste käitumine direktori sõnul otseselt seadusevastaseks. Ei direktor ega politsei pole avalikkusele teatanud, milles kinnipeetute ebaseaduslik tegevus täpselt seisnes ja kui kaugele nad mõrva ettevalmistustega jõudnud olid.

Politsei kinnitusel said poisid innustust üleeilsest Jokela koolitulistamisest, vahendas ETV24.

Rootsi keskkooli Enskede Gardi direktori Rolf Ödeni kinnitusel oli poiste huvi relvade ja vägivalla vastu ammu teada. Samuti oli koolipersonal täheldanud, et poisid rääkisid isekeskis väga palju Colombine'i koolitulistamisest.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474