12. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Süda Maja finantsjuhiks sai Sampo suhtehaldur

Alates tänasest asub Süda Maja finantsjuhina tööle Arti Albert, kes varem töötas Sampo Panga äripanganduse suhtehaldurina.

„Tänases turusituatsioonis pakub kinnisvaraarendusettevõttega liitumine kindlasti huvitavaid väljakutseid,“ ütles Süda Maja uus finantsjuht Arti Albert. „Kui panganduses on olukord suhteliselt stabiilne, siis tänane kinnisvaraturg on kiiresti muutuv. Turu praegune rahunemine on kinnisvaraturule hädavajalik, ent uus aktiviseerumine on vaid aja küsimus.“

Süda Maja juhataja Veiko Murruste leiab, et on kohale leidnud sobiva inimese, kuna kinnisvaraturul on vaja välja tulla järjest uute lahendustega. „Klientide teenindamine kinnisvaraturul liigub aina enam äripanganduse turu suunas, kus klientidele töötatakse välja täpselt kliendi spetsiifikale vastavad paindlikud lahendused,“ ütles ta.

Arti Albert on õppinud Tartu ülikoolis majandust. 2003.–2004. aastani töötas ta välisministeeriumis majandusatašeena, 2004.–2007. aastani oli Albert Sampo Panga äripanganduse suhtehaldur.

Süda Maja on 1999. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusteks on kinnisvara arendamine ja haldamine. Süda Maja põhineb 100% Eesti investorite kapitalil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474