14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taani megaprojekt Lätis on õhukese niidi otsas

Veepargi Baltic Sea Park juhtkond võitleb Läti suurima ja ambitsioonikaima puhkusepargi elushoidmise eest ning hoiab kinni võimalusest viia lõpule finantseerimistehing suurpanga, kirjutas Taani leht Børsen.

Taani firma Baltic Sea Park (Baltimere park) plaanib ehitada Läti linna Liepajasse lõbustusparki, mis on sarnane Taani populaarseima Lalandia pargiga. Lõbustuspark plaanitakse ehitada 1 miljardi Taani krooni eest. Projekti ettevalmistused käivad alates aastast 2001. Kuid Taani ettevõttel on tekkinud probleemid ehitamisega, kuna investeeringu leidmine on raske.

Veepargi juht Bent Rise Iversen ütles, et viimane krediidihindamine võetakse ette selle kuu 29-ndal kuupäeval. Baltimere park üritab projekti finantseeringut saada Nordea Pangast, kuid pank ei olnud veel valmis ajalehele Børsen vastust andma.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474