19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korterite hinnavahe võib olla 800 korda

Korterite hinnavahed nii suuremate linnade sees kui ka linnade vahel on hiiglaslikud.

City24 andmetel asub kalleim Tallinna korter vanalinnas Vene tänaval. Renoveeritud korteri ruutmeetri hind on 100 000 krooni, mis teeb tükihinnaks 17,1 mln krooni. Selle korteri ühe ruutmeetri hinna eest saaks osta 2toalise elamiskõlbliku, kuid remonti vajava korteri näiteks Püssi, Valga või Tapa linna, kirjutas Äripäevas Uus Maa Kinnisvarabüroo turundusjuht Tiina Shein.

Tallinna odavaimad korterid on jätkuvalt Põhja-Tallinnas. Hetkel on City24 portaali odavaim korter Pallasti tänaval müügil 135 000 krooniga, mis teeb kapitaalremonti vajava, pesemisvõimaluse ja tualettruumita korteri ruutmeetri hinnaks 9000 krooni. See on umbes 11 korda odavam kui kõige kallima Tallinna korteri ruutmeeter.

Tartus maksavad City24 pakutavad odavaimad korterid umbes 200 000 krooni. Tartu kalleimad korterid aga jäävad erinevalt Tallinnast alla 10 miljoni krooni piiri. Kalleimad korterid paiknevad Lossi tänaval Tartu südalinnas ning kulukaim neist maksab 6,15 mln krooni. Korteri ruutmeetri hind küündib 41 000 kroonini.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474