22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitaja puuris toru maantee alt läbi liiklust sulgemata

Täna paigaldas Water Ser NoDig OÜ veetoru Jõhvi–Vasknarva maantee alla liiklust sulgemata, sest kasutas puurimis- ja torutöödel Eestis suhteliselt uudset no-dig-meetodit.

Water Ser NoDig juhatuse esimehe Urmas Laursoni teatel kulgesid torutööd viperusteta.

“Meie uut lähenemist olid tulnud uudistama mitmete ehitusettevõtete ja maanteid haldavate organisatsioonide esindajad. Kõik võisid veenduda, et suuremate teede sulgemine kaevetöödeks jääb peagi minevikku,” rääkis Laurson.

Water Ser NoDig OÜ on AS Water Ser tütarfirma. 1991. aastal loodud Water Seri peamisteks tegevusaladeks on vee-, kanalisatsiooni- ja gaasitorustike ehitus.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474