22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kristjan-Thor Vähi kinnisvaraimpeerium on Bakuust Miamini

Üle kümne aasta koos Šmigunide tiimiga tegutsenud juuraharidusega ja õigusbüroos osalust omanud Kristjan-Thor Vähi ehitas üles globaalse kinnisvaraäri.

Suusaprintsess Kristina Šmigun-Vähi kaasa on koos Marek Pärteliga salamisi üles ehitanud kinnisvaraäri, mille tegevus ulatub kõikidele mandritele peale Austraalia ja Antarktise, kirjutas Eesti Ekspress.

Meeste ühisfirma Baltic Property Fund (BPF) kodulehekülg kuulutab, et fond toimetab Balti riikides, Ukrainas, Aserbaidžaanis, Bulgaarias, USAs ja Araabia Ühendemiraatides.

Investeerimisvõimalustega tutvutakse ka USAs Floridas, kus Vähi koos oma abikaasaga hiljuti korteri soetas.

Vähi sõnul ei tea suusatiimis veel keegi, et ta sellise äriga tegeleb. Küsimuse peale, kas Kristina ikka teab või loeb ka Ekspressist, Vähi naeratas ja vastas, et oli just kümme päeva Floridas, kus abikaasa õpib ülikoolis inglise keelt ja teeb vaikselt trenni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474