22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna kriisireguleerijad lihvisid koostööd

Täna treenisid Põhja-Eesti Päästekeskuse ja Tallinna kommunaalameti töötajad kriisireguleerijate koostööd, teatas linnavalitsus.

Kriisireguleerimismeeskonna staabiõppusele olid kaasatud Eesti Raudtee, Elektriraudtee, Edelaraudtee, Eesti Gaasi, Tallinna Vee, Eesti Energia ning Tallinna Kütte esindajad.

„Staabiõppuse eesmärgiks oli testida Tallinna kriisireguleerimismeeskonna liikmete võimekust ning harjutada koostööd linna elutähtsate valdkondade eest vastutavate asutustega võimalikus hädaolukorras,” ütles Tallinna kriisireguleerimismeeskonna juht, abilinnapea Deniss Boroditš.

Põhja –Eesti Päästekeskuse peaspetsialisti kolonel Arvo Sireli sõnul selgitas õppus välja süsteemi kitsaskohti. „Harjutamist vajab riisireguleerimisemeeskonna staabi sisemine kommunikatsioon ja suhtlemine meediaga,” lisas Sirel. „Positiivse poole pealt on kiiduväärt meeskonnaliikmete valmisolek koostööks.”

Tänase staabiõppuse stsenaariumi kohaselt vallandas traagilise sündmusteahela kraana ja kütuserongi kokkupõrge Tondi raudteeülesõidul.

Tallinna kriisireguleerimismeeskonda kuuluvad kriisireguleerimise seisukohalt vajalike linnaasutuste, kaitseväe, kaitseliidu, piirivalve, päästekeskuse, politsei ja piirivalve esindajad.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474