24. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vilja Savisaar: Eesti rahvas pole kunagi päris karske olnud

Keskerakondlane Vilja Savisaar tunnistas tänases raadiosaates, et tema erakond ei looda Eesti rahvast täielikult alkoholist võõrutada.

Savisaar ütles, et erakonna eesmärgiks on alkoholi kättesaadavuse piiramine, vahendas Postimees Raadio 2 saadet „Ülekuulamine“. „Eesti rahvast päris ümber ei kasvata, ta pole kunagi päris karske olnud,“ rääkis Vilja Savisaar.

Savisaare sõnul on keskerakond ühel meelel, et alkoholi tarbimine on iga inimese vaba valik ning neil pole midagi normaalse tarbimise vastu.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474