25. november 2007

Eesti poliitikud ei nõustu Lipposega

Analüütik Andres Kasekamp ning poliitikud Tunne Kelam ja Marko Mihkelson ei pea õigeks Soome endise peaministri Paavo Lippose pragmaatilist lähenemist suhetele Venemaaga.

Eile Tallinnas viibinud Lipponen ütles, et hindab suhete hoidmist Venemaaga ning peab küsitavaks Eesti kasu aktiivsest osalemisest Ukraina ja Gruusia poliitikas. Ühtlasi ei pidanud Lipponen mõistlikuks vastutöötamist Läänemerre kavandatava gaasitoru rajamisele, vahendas ETV24 Aktuaalset kaamerat.

Välispoliitika instituudi direktor Andres Kasekamp ütles Lippose mõtteavaldust kommenteerides, et tegu on tüüpilise näitega Soome välispoliitikast. “Ma arvan, et Soome välispoliitikas Venemaa suhtes on domineerinud huvid, kuid meil on vaadates ELi naabruspoliitikat väärtused olulisemad,” lausus Kasekamp.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474