25. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti poliitikud ei nõustu Lipposega

Analüütik Andres Kasekamp ning poliitikud Tunne Kelam ja Marko Mihkelson ei pea õigeks Soome endise peaministri Paavo Lippose pragmaatilist lähenemist suhetele Venemaaga.

Eile Tallinnas viibinud Lipponen ütles, et hindab suhete hoidmist Venemaaga ning peab küsitavaks Eesti kasu aktiivsest osalemisest Ukraina ja Gruusia poliitikas. Ühtlasi ei pidanud Lipponen mõistlikuks vastutöötamist Läänemerre kavandatava gaasitoru rajamisele, vahendas ETV24 Aktuaalset kaamerat.

Välispoliitika instituudi direktor Andres Kasekamp ütles Lippose mõtteavaldust kommenteerides, et tegu on tüüpilise näitega Soome välispoliitikast. “Ma arvan, et Soome välispoliitikas Venemaa suhtes on domineerinud huvid, kuid meil on vaadates ELi naabruspoliitikat väärtused olulisemad,” lausus Kasekamp.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474