26. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Börsiülevaade: USA aktsiatelt kolmas nädalane kukkumine

USA aktsiad tegid eelmisel nädalal läbi selle kuu kolmanda nädalase kukkumise, sest ühendriikide keskpank Föderaalreserv alandas oma majanduskasvu prognoosi.

Langusele aitas kaasa ka hüpoteeklaenude ostja Freddie Maci rekordiline kahjum ja Lowe's Cosi kasumiennustuse alandamine.

Freddie Mac tegi läbi suurima kukkumise 1988. aastal aset leidnud börsiletulekust saadik, langedes nädalaga 35 protsenti ning makstes 26,47 dollarit. Firma raporteeris rohkem kui 2 miljardi dollari suurusest kolmanda kvartali kahjumist.

Lowe'si aktsia kaotas oma väärtusest 11 protsenti, makstes 22,27 dollarit. Sisustustarvete müüja alandas oma lõppeva aasta kasumiprognoosi juba teist korda viimase kahe kuu jooksul.

Indeksitest alanes Standard Poor's 500 nädalaga 1,2 protsenti ning oli 1440,70 punkti. Dow Jones langes 1,5 protsenti, olles 12 980,88 punkti. Nasdaq liikus samuti 1,5 protsenti alla ja oli 2596,60 punkti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474