29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GSMvalve muudab autovaraste elu raskeks

Turule on jõudnud uus mobiilne autovalvesüsteem, mis annab kliendile kohe SMSi teel märku, kui autosse on sisse murtud.

GSMvalve Baltikum tõi turule uue autovalve toote, mis on mõeldud nii eraisikutele kui ka ettevõtetele. Autovalve süsteemil on kaks lahendust, mobiilne lahendus võimaldab kliendil koheselt reageerida kui autot proovitaks ärandada ning blokeerida auto starter. Internetilahendus, mis on valve teine komponent, võimaldab reaalajas jälgida auto liikumist. Ärandamise korral saab klient politseile edastada täpse informatsiooni auto asukoha kohta ning see võib aidata politseil auto kiiremini üles leida, teatas ettevõte.

GSMvalve Baltikumi juhi Risto Eelmaa sõnul on firmal plaanis koostööd alustada kõikide asjast huvitatud automüügifirmadega ning valvesüsteemide paigaldajatega. Kuna uus valvesüsteem on tõhusam kui praegune turul olev lokaalne autovalvesüsteem, mis ei anna kliendile mingit infot, kui autosse on sissemurtud või see on ärandatud, seetõttu näeb firma uuele tootele suurt potentsiaali.

Samuti plaanitakse koostööd kindlustusfirmadega. "Kui klient paigaldab GSM valve autole, siis kindlustused on nõus tegema soodustusi kaskokindlustusele, praktiliselt oleks valve kliendile tasuta," selgitas Eelmaa.

Uus süsteem peaks tegema teenindusettevõtete logistika ka lihtsamaks. "Kõigil meie tehnikute autodele on see süsteem paigaldatud ja kontoris on monitor, kust saab jälgida autode liikumist. Niimoodi on lihtsam logistikat korraldada," selgitas ta, lisades et näiteks naisele auto ostes ja GSM valve sinna paigaldades võib ka kaasa tegevustel silma peal hoida.

Võrreldes EMTmobikitiga on GSM autovalve funktsionaalsem ja kompaktsem:Mobiiliga juhitavus auto signalisatsioonis

- GSM autovalvel on lisaks auto jälgimisele ka mobiiliga juhitav signalisatsiooni süsteem, EMT mobikitil signalisatsioon puudub.- GSM autovalvel on lisa andurid - kallutus andur, soojus andur, klaasipurunemise andur, liikumisandur ja ukse andurid – EMT mobikitil ei ole ühtegi andurit- GSM autovalvel on lisaks mobiiliga juhitav immobilaiser mis aktiveerub auto valvestamisel puldist, Mobikitil seda see funktsioon puudub- GSM autovalvel on ka sireen komplektis, EMT mobikitil sireen puudub- GSM autovalve süsteemile saab vajadusel lisada signalisatsiooni pulte EMT mobikitile ei saaInternetis jälgimise süsteem- GSM autovalvele saab lisada piiramatu arvu autosid ühele kaardile, oluline firmadele. EMT mobikitil ei saa.- GSM autovalve süsteem arvutab välja keskmise kütusekulu ja läbitud teekonna pikkuse auto põhiselt. EMT mobikitil ei arvuta

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474