29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

KVKV: Groosi Kinnisvara püüab susserdada

Kinnisvarakrahhi Visuaal (KVKV) kommenteeris blogis avaldatud Groosi Kinnisvara ühe objekti hinnalangust, öeldes, et see poleks esimene kord kui arendaja susserdab.

„KVKV ei näe endapoolset süüd. Me saame lähtuda ainult informatsioonist, mis meile on teada. Väikeses kirjas "* Hinnad ei sisalda siseviimistlust!" võis ettevõtte kodulehele ilmuda ka hiljem. See ei oleks esimene kord, kui arendaja püüab susserdada ja monkeybusiness'it teha,“ teatas KVKV aripaev.ee toimetusse läkitatud avalduses.

Samuti lisas blogipidaja, et edaspidi ollakse valmis ebatäpsuste korral oma vead parandama ja valeinformatsiooni eemaldama, juhul kui selgub, et tegemist on valeinformatsiooniga. „Kaalume info eemaldamist blogist, kuid ootame ka Groosi esindajatelt vastutulelikkust ja hämamise lõpetamist,“ seisis avalduses.

KVKV sõnul oli Groosil enne korteri m² pindalaks märgitud 128 m² ehk rõdu ja terrass oli kasuliku pinna arvestamisest välja arvestatud, nüüd aga on korteri pindalaks märgitud 153 m² ehk rõdu ja terrass on müstilisel kombel ilmunud kasuliku üldpinna arvestusse. „Kui arendaja susserdab, siis on ka Kinnisvarakrahhi Visuaalis paratamatult ebatäpne info,“ on KVKV poolne seisukoht.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474