30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Facebook ahistab kasutajate privaatsust

Oma lühikese eluea jooksul seisab Facebook teise massiprotesti ees, ülipopulaarne sotsiaalne võrgustik valitseb vastuolulist reklaamiprogrammi.

Viimase 10 päeva jooksul on enam kui 50 000 Facebook'i liiget kirjutanud alla kaebusele, mis võitleb uue reklaamprogrammi vastu, kirjutas New York Times.

Reklaamprogramm saadab kasutaja sõpradele teateid selle kohta, mida nad ostavad veebilehekülgedelt nagu Travelocity.com, TheKnot.com ja Fandango. Liikmed tahavad vabaneda programmist ühe klikiga, kuid Facebook ei lase seda teha.

Eile hilisõhtul tegi Facebook olulise muudatuse öeldes, et nad ei saada enam teateid ilma kasutaja konkreetse loata.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474