30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pindi Kinnisvara kodulehel on tööotsimiskuulutused

Pindi Kinnisvaral sarnaselt Uus Maaga ei ole plaanis töötajaid koondada, vaid ettevõte otsib uusi töötajaid oma laienenud kontorivõrku.

Tegevjuhi Kalev Roosivälja sõnul on neil praegugi kodulehel üleval kuulutus, et otsitakse töötajaid. „Kui oled hea töötaja, on ka praegu võimalik hästi teenida,“ ütles tegevjuht.

Ainsaks tunnistajaks raskest ajast võib nimetada stabiilse kõrge palga otsimist. Ehk siiani ei valmistanud maakleritele neile piisava palga välja töötamine tulemuspalgana raskusi, siis nüüd tahetakse fikseeritud palka, rääkis Roosiväli.

Pindi Kinnisvara on Eesti suurimaid kinnisvarabüroosid, millel on kontorid 13 linnas. Lisaks Eesti kontoritevõrgule on firma „Realia” kaubamärgiga esindatud ka Lätis ja Leedus. Pindi Kinnisvaral on kolm põhisuunda: vahendus, hindamine ja korrashoid. Kokku töötab Pindis umbes 300 inimest.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474