30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehnokratt: uue süsteemi järgi maksaksin EMT-le pea poole rohkem

Tehnokratt Henrik Roonemaa kirjutab oma ajaveebis, et tema mobiiltelefoni arve tõuseb EMT uue hinnaarvutussüsteemi järgi ligi poole võrra.

"Hommikul ärgates pidasin EMT pressiteadet ausaltöeldes aprillinaljaks või lausa küberkuriteoks. Mõtlesin, et äkki on keegi Kaja Pino parooli ära ajanud või midagi. Aga kuna teates oli nii ilusti kirjas, et keskmisel kliendil ei juhtu sellest mitte kui midagi, rahunesin natuke ja tegin ühe võileiva," kirjutab Roonemaa oma blogis.

Mõne aja pärast aga mõtles mees uurida, kui palju peaks ta uue süsteemi järgi kõnede eest maksma. Roonemaa tellis EMT iseteenindusest kõneeristuse. "Arvutasin natuke ja kohvitass kukkus vaibale ning määris selle ära," kirjeldas tehnokratt emotsiooni.

"Eelmisel kuul maksin ainult kodumaiste kõnede eest 237 krooni. Uue süsteemi järgi maksaksin täpselt sama arve alusel 320 krooni. Minimaalselt, sõbrad EMTst, minimaalselt usun ma teie juttu," on Roonemaa hämmeldunud.

Täna teatas EMT, et kavatseb jaanuari algusest riigisiseste kõnede puhul hindu arvestada minutipõhiselt, mitte sekundite kaupa nagu varem.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474