30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus Maa suuri värbamisplaane ei pea

Uus Maa tegevdirektor Jaanus Laugus rääkis aripaev.ee-le, et olenemata kinnisvaraturu keerulisest seisust praegu koondamisplaane ei peeta ja suuri värbamisplaane uus aasta ette ei näe.

Küsimusele kas kulude kokkuhoidu plaanis ei ole vastas Laugus: „Kuludel ajame ikka näpuga järge.“ Viimane aga ei tähenda tegevjuhi sõnul koondamisi. Kindlasti tahame oma häid inimesi hoida oli tema seisukoht. „Püüame oma meeskond hoida,“ nimetas ta Uus Maa loosungi.

„Mugava aja võib ära unustada,“ ütles tegevjuht ning lisas, et tõsi on, et ettevõttes vesteldakse tõsisemalt inimestega, kes ei sobi sinna ning antakse neile võimalus oma prioriteete töös ümber hinnata. Lauguse sõnul on sellised vestlused tüüpilised müügiettevõtetele.

Uus Maa tegevjuhi sõnul on nad alati efektiivsed olla püüdnud ja kasutanud tulemuspalga süsteemi, mis kulude seisukohast kõige paremini ettevõttele sobib.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474