5. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tänavu on teisaldatud rekordarv autosid

Tallinnas on võrreldes eelmise aastaga tänavu rekordiliselt kasvanud teisaldatud sõidukite arv, mis on kolm korda rohkem kui eelmise aasta jooksul, teavitas Tallinna linnavalitsus.

Tallinna abilinnapea Jaanus Mutli sõnul kinnitab teisaldatud sõidukite arvu kasv tõsiasja, et pealinnas on teisalduse vallas töö tõhustunud. "Samas aga pargitakse Tallinna südalinnas iga päevaga üha rohkem autosid valesti. Mõned juhid on läinud nii hoolimatuks, et sõidukid jäetakse sinna, kuhu iganes juhtub," jätkas Mutli. "Siinkohal kutsun autojuhte parkimisel üles näitama suuremat austust kaaskodanike vastu ja ka liiklusmärkidele rohkem tähelepanu pöörama."

Jaanuaris ja veebruaris teisaldati Tallinnas keskmiselt 439 sõidukit kuus. Alates märtsist hakkas pealinnas teisaldatud sõidukite arv tunduvalt kasvama, mille tulemusena märtsist juulini teisaldati keskmiselt 690 sõidukit kuus.

Abilinnapea Mutli sõnul teisaldati pealinnas tänavu 11 kuuga tasulisse parklasse 8075 liikluseeskirja rikkunud või liiklust takistanud sõidukit, mis on sadu autosid rohkem kui mullu terve aasta jooksul. "Kui terve eelmise aasta jooksul teisaldati kokku 3773 sõidukit, siis tänavu on see arv suurenenud juba kolmekordselt. Novembris teisaldati kokku 1043 sõidukit ja trahvisummasid määrati ligi 300 000 krooni eest," nentis Mutli.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474