6. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leedu soovib vähendada maksukoormust

Leedu on maksukoormuse poolest 178st riigist maailmas 71. kohal, olles seega tunduvalt suuremate maksudega kui Eesti ja Läti.

Et olukorda parandada, tahab Leedu makse vähendada, vahendas BBN.

Läti asub pingereas 20. ning Eesti 31. kohal. Maailmapanga, Rahvusvahelise Rahanduskorporatsiooni ja PricewaterhouseCoopersi aruandest selgub, et selle peamine põhjus on märkimisväärselt kõrged maksud tööjõule ning keeruline ja korduv maksude deklareerimine ning maksmise kord.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474