6. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Soome tähistab 90 aastast iseseisevust

Tänaste pidustuste käigus meenutab Soome, mida iseseisvus on andnud nende rahvuse arengule.

Soome tähistab oma iseseisvuspäeva kõige pimedamal ajal aastas, kirjutas Helsinki Times. Kuid pidustustega soovitakse rõõmsat tuju tuua, unustamata tähtsust, mida iseseisvus on Soome rahvuse arengule andnud.

Soome saavutas iseseisvuse 6. detsembril 1917. aastal. 1906. aastal lõi parlament Soome demokraatia ja üldise valimisõiguse, andes kõikidele täiskasvanud soomlastele hääletusõiguse.

5. detsembril, iseseisvuspäeva õhtul, pühendab terve Soome ühe hetke, et tähistada iseseisvust.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474