7. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Snaige alustab tootmist Kaliningradis

Külmkapitootja Snaige avab peatselt tehase Kaliningradis ning nende tootmine jõuab 500 000nda külmkapini.

Külmkapitootja Snaige peaks peatselt tootma 500 000nda külmkapi, kuna tehas alustab Kaliningradis tegevust, vahendas BBN. Kuigi tehas pole alistanud Vene turgu kiiresti ja edukalt, ennustatakse neile säravat tulevikku. Techprominvesti, Snaige operaator Kaliningradis, tegevdirektor Rimantas Berzanskis on optimistlik tehase väljavaate suhtes. Snaige tegevdirektor Mindaugas Sestokas ütles, et tehase kasum on vähenenud USA dollari vahetuskursi kõikumise ja laenude tõttu.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474