10. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Läti SKP tõusis 11 protsenti

Selle aasta esimese üheksa kuu jooksul, võrreldes 2006. aasta sama perioodiga, on Läti SKP tõusnud 11 protsenti.

Läti statistikaameti andmetel, selle aasta kolmandas kvartalis, võrreldes eelmise aasta sama perioodiga, on SKP Lätis kasvanud 10,9 protsenti, vahendas BBN. 2006. aastal kasvas Läti SKP 11,9 protsenti aastast 2005. See on Läti suurim SKP kasv alates nende taasiseseisvumisest.

Selle aasta esimeses kvartalis tõusis Läti SKP 11,2 protsenti.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474