12. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skype kaotas Eesti ja Londoni kontorites 30 töökohta

Skype Eesti tegevjuht Sten Tamkivi ütles aripaev.ee-le, et eelmisel nädal loobuti kokku 30 töökohast Tallinnas ja Londonis, põhjuseks ümberkorraldused.

Selle nädala alguses ootas Londoni ja Tallinna Skype kontorites kokku 30 töötajat koondamisteade, selgub veebilehelt Skypewatch.com. Skype´i juhi Sten Tamkivi sõnul pole tegemist koondamise ega vallandamise, vaid restruktureerimisega.

„Iga kiiresti kasvav organisatsioon teeb muudatusi,“ pidas Tamkivi otsust iseenesest mõistetavaks. „Muudatused toimusid erinevates tiimides, see polnud tsentraalne otsus,“ selgitas ta. „See, et eelmisel nädal loobuti kokku 30 töökohast on kokkulangevus. Ümberkorralduste põhjuseks on ka aastalõpp,“ ütles Tamkivi. „Osad kohad, mis olid Londonis on nüüd Tallinnas. See on restruktureerimine,“ lisas ta.

Skype veebilehelt selgub, et hetkel otsitakse organisatsiooni ligi 40 uut töötajat. „Oleme viimased neli aastat pidevalt uusi töötajaid otsinud, selles pole midagi erakordset,“ ütles Sten Tamkivi.

Veebileht theregister.co.uk kirjutab, et eBay omanduses olev firma Skype saatis neile ümberkorralduste kohta kääbusteate, et muudatused Skype’s on toimunud püsivalt ning need jätkuvad. Me jätkame oma tegevuse ümberkujundamist, et lõigata kasu vahetutest ja lühiajalistest võimalustest.

2005. aastal nõustus USA firma eBay ostma Skype’i 2,6 miljardi dollari eest.

Paari nädala tagust infot, et Google kavatseb Skype’i ära osta kommenteeris Sten Tamkivi järgnevalt: „See, et Google tahab meid ära osta – seda isegi ei kommenteeriks. Neid kuulujutte on olnud varem ja tuleb veelgi“.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474