14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Olle Horm saab Skanska EMV uueks juhiks

Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehest Olle Hormist saab Skanska EMV juhatuse esimees.

Skanska EMV ASi juhatuse esimeheks ja ühtlasi Skanska Oy juhkonna liikmeks valiti Olle Horm, kes töötas enne Skanskasse tulekut Rakvere Lihakombinaadi juhatuse esimehena. Skanskas alustab Olle Horm tööd 03.03.2008, oma tööst hakkab ta aru andma Skanska Oy peadirektor Juha Hetemäkile.

“Olen uhke, et me saame Olle Hormist Skanska kollektiivi liikme,” ütles Skanska OY peadirektor Juha Hetemäki. ”Pean tähtsaks, et tal on kõrged eetilised põhimõtted ja juhtimisalased kogemused erinevatest tööstusettevõtetest. Nii tema kui ka teiste Skanska EMV uute juhtide abiga muutume me Eesti turul endisest veel tugevamaks.”

Olle Horm on kõrgharidusega insener, kel on varasemaid juhtimiskogemusi mitmest tööstusettevõtetest. Baltimaade juhtiv lihatööstusettevõte Rakvere Lihakombinaat kuulub kontserni HK Scan.

Skanska EMV on Skanska Oy tütarettevõte, mis vastutab Skanska tegevuse eest Eestis. 2000. aastast alates Skanska kontserni kuulunud Skanska EMV on üks Eesti suurimaid ehitusettevõtteid. 2006. aastal oli selle peaaegu 400 töötajaga ettevõtte käive umbes 120 miljonit eurot.

Skanska tegevus Soomes hõlmab ehitusteenuseid, eluasemete ja bürooruumide projektiarendust ning ühiskondlike hoonete elukaarega seotud projekte. Ehitusteenuste hulka kuuluvad ehitustööd, hoonete tehnosüsteemide ehitamine ja hooldus ning pinnasetööd ja keskkonnaehitus. Eestis hõlmab Skanska tegevus ehitusteenuseid ning elamispindade projektiarendust.

Skanska Soome ja Eesti tegevuste käive 2006. aastal oli kokku 1,01 miljardit eurot ja töötajate arv oli neis ettevõtetes kokku umbes 3 500.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474