14. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Võru linnapea: riigiettevõtete juhtkond on ülemakstud

Võru linnapea Kersti Kõosaar ütles aripaev.ee-le, et võrreldes ametnikega on riigiettevõtete juhtkond ülemakstud.

„Isegi ei tea, kes võiks olla ülemakstud. Pigem saadakse õiglast tasu,“ vastas Kõosaar aripaev.ee päevaküsimusele „Kes on Eestis ülemakstud?“.

„Kui, siis riigiettevõtete juhtkond,“ ütles linnapea ja lisas, et seda võrreldes madalama astme riigiametnikega.

Samas on tema sõnul avalikku sektorisse tippspetsialiste raske tööle saada. "Erasektor pakub palju võimalusi ja paremat palka ning riigiettevõttesse tullakse missiooni tundest,“ rääkis Kõosaar. „Kui nad töötaksid erasektoris samaväärsel positsioonil, siis oleks see tasu õiglane,“ lisas ta. „Kuid miks tippjuhid on teinud sellise valiku – ei tea,“ arutles Kersti Kõosaar.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474