18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TNS võitis teleauditooriumiuuringu hanke Suurbritannias

TNS võitis BARBi (Broadcasters Audience Research Board) Suurbritannia telepaneeli hoidmise ja värbamise lepinguhanked. Sõlmitav leping kestab 6 aastat ja võtab arvesse teleauditooriumiuuringute maailmas toimuvaid arenguid.

Lepingu tingimuste järgi vastutab TNS esindusliku Suurbritannia mudeli moodustava 5100 leibkonnast koosneva paneeli värbamise ja toimimise eest, teavitas turu-uuringute firma TNS Emor. Uus paneel värvatakse juba aastal 2008, mis võimaldab TNSil pakkuda võrreldavat uuringut praegu toimiva paneeliga alates 2009. aasta alguskuudest, mida hoiab käigus 2009. aasta detsembrini AGB Nielsen. Uue TNSiga sõlmitud lepingu alusel moodustatud paneeli info saab Suurbritannia teleturu "valuutaks" alates jaanuarist 2010.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474