18. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

TNS võitis teleauditooriumiuuringu hanke Suurbritannias

TNS võitis BARBi (Broadcasters Audience Research Board) Suurbritannia telepaneeli hoidmise ja värbamise lepinguhanked. Sõlmitav leping kestab 6 aastat ja võtab arvesse teleauditooriumiuuringute maailmas toimuvaid arenguid.

Lepingu tingimuste järgi vastutab TNS esindusliku Suurbritannia mudeli moodustava 5100 leibkonnast koosneva paneeli värbamise ja toimimise eest, teavitas turu-uuringute firma TNS Emor. Uus paneel värvatakse juba aastal 2008, mis võimaldab TNSil pakkuda võrreldavat uuringut praegu toimiva paneeliga alates 2009. aasta alguskuudest, mida hoiab käigus 2009. aasta detsembrini AGB Nielsen. Uue TNSiga sõlmitud lepingu alusel moodustatud paneeli info saab Suurbritannia teleturu "valuutaks" alates jaanuarist 2010.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474