19. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mihhail Korb: eriti noorte hulgas peaks jõulukuu olema kaine kuu

Kristiine linnaosa vanema Mihhail Korb ütles, et meie ühiskonnas puudub alkoholi tarbimise kultuur, mida ühe loosungiga ei parandada.

„See on kindlasti hea mõte, mida toetan,“ vastas Korb aripaev.ee päevaküsimusele „Mida arvate ideest teha jõulud alkoholivabaks?“. „Eriti tuleks jõulud alkoholivabaks teha noorte hulgas,“ märkis ta.

Korb selgitas, et meie ühiskonnas puudub alkoholi tarbimise kultuur. „Jõulukuu loosung peaks olema „perekuu“, kuid ei tea, kas ühiskond võtab selle vastu,“ pakkus linnaosa vanem üht ideed.

„Loomulikult noorte hulgas peaks jõulukuu olema kaine kuu. Jõulude ajal on pikad pühad ja noored tarbivad siis alkoholi,“ rääkis Korb.

„Paraku ei saa alkoholi liigtarbimist parandada ühe loosungiga. Terve ühiskond peab ennast selleks kokku võtma,“ arvas Korb ning lisas: „Ühiskonnas peaks tekkima üldine negatiivne hoiak, et alkoholi tarbimine pole ilus. Kuid praegu paneb ühiskond selle probleemi ees silmad kinni.“

„Tegelikkuses on aga alkoholi tarbimine populaarne, toodetakse palju magusaid jooke ning ilusaid reklaame. Noored võiksid parem raamatuid lugeda, õppida, netis surfata või ekstreemspordiga tegeleda,“ ütles Mihhail Korb.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474