31. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ansip: pronkssõduri teisaldamine näitas, kelle sõna Eestis maksab

Peaminister Andrus Ansip ütles aastalõpuintervjuus Eesti Televisioonile, et pronkssõduri teisaldamine oli vajalik, selgitamaks välja, kelle sõna Eestis tegelikult maksab.

Ansipi sõnul oli valitsus valmis selleks, mis aprilli lõpus Tallinnas juhtus. Peaministri arvates oli küsimus selles, kelle sõna Eestis maksab, kas meie või Kremli oma. "Aasta, teise, kolmanda järel oleks see otsus niikuinii tulnud teha, aga tagajärjed oleksid siis olnud rängemad," ütles Ansip.

Ansip rõhutas, et pronkssõduriga seotud sündmused ei olnud ei peaministri ega Reformierakonna valimisratsu, kirjutas ETV24.

Järgmise aasta majanduse arengu kohta märkis peaminister, et kindlasti peavad kõik ettevõtjad mõtlema sellele, kuidas nad püsivad konkurentsis. "Ka siis, kui tooraine hinnad ja palgad kasvavad edaspidi 20%, 10% või ka 5% aastas - iga ettevõtja peab mõtlema, kuidas ta püsib konkurentsis siis, kui tootmiskulud on kiiresti kasvamas," lisas peaminister.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474