31. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Madala palga tõttu lahkub töölt 39 tuletõrjujat

Uuest aastast paneb ameti maha 39 tuletõrjujat, sest 12tunnised vahetused seniste 24tunniste asemel ei laskvat kehvale palgale enam muu tööga lisa teenida.

"See 12tunnine graafik nöögib inimesed läbi. Ükskord kella 8–20, siis 20–8 – see on Jüri Pihli idiootsus," ütles Lilleküla komandos töötav Põhja-Eesti päästetöötajate ametiühingu peausaldusisik Ivo Paulus SLÕhtulehele.

Kuigi riik suurendab tuleval aastal pritsimeeste palka, antakse neile ka tööülesandeid juurde ligi 40 koondatava abitöölise arvelt. Lahkuvatest pritsimehest 25 on Tallinnast ja Harjumaalt, mis seeläbi kannab piirkondadest suurimat kahju.

"Plaanime tuleval aastal päästetöötajaid komandodes ümber jaotada," ütleb Päästeteenistuse direktori asetäitja Alo Tammsalu, et palju pritsimehi kaotanud komandod ei jää tühjaks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474