31. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu sünnitusmajale heidavad silma nii Tartu Ülikool kui ka riigikohus

Tartus Toomemäel asuv riigikohus on ruumikitsikuse tõttu heitnud silma naaberhoonele, praegusele sünnitusmajale, mis kolib varsti Maarjamõisa meditsiinilinnakusse. Kuid riigikohtul on ka konkurent - Tartu Ülikool.

«Olgugi et omal ajal andis Tartu Ülikool Lossi 36 hoone tasuta vastloodud sihtasutusele Tartu Ülikooli Kliinikum, siis praegu kliinikum müüb seda ja võib-olla teeb hoopis mõni ärimees sinna hotelli,» sõnas Tartu Ülikooli rektor Alar Karis Postimehele.

Tartu Ülikool sooviks rektor kinnitusel maja selleks, et sinna koondada praegu teistest eraldi Tiigi tänaval asuva sotsiaalteaduskonna

Ülikooli rektor ei välistanud võimalust, et kui riigikohus saab endale Lossi 36 hoone, kolib ülikool sotsiaalteadlased hoopis Lossi 17 ehk riigikohtu praegusesse majja.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474