12. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Heathrow' lennujaama lagi valmib Pärnus

Pärnus tegutsev Ruukki Products valmistab muu seas ka laedetaile Londoni Heathrow' lennujaama jaoks.

Ettevõtte müügidirektor Villu Voogel selgitas, et Pärnus on nende firma palgal üle 200 inimese ja vaatamata langusele Eesti ehitusturul töötajaid koondada ei plaanita, sest tark investeerimispoliitika ja müügiturgude olemasolu tagavad praeguseski majandusolukorras ettevõtte normaalse töö, kirjutas Pärnu Postimees.

Firma toodangut eksporditakse mujalegi. Londonis laiendatakse olümpiamängude tarbeks Heathrow’ lennujaama. Lennujaama laedetaile valmistatakse Pärnu tehases. “Nii võibki öelda, et Londoni lennujaama ehitatakse Pärnus,” muheles Voogel.

Läinud kuul tähistas Ruukki oma 16. tegevusaastat Eestis.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474