15. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Salva Kindlustus maksis augustis mullusest kolmandiku vähem hüvitisi

Salva Kindlustus maksis tänavu augustis 10,3 miljonit krooni hüvitisi, mis on kolmandiku võrra vähem kui aasta tagasi.

Salva maksis augustis liikluskindlustuses hüvitamisele üle 4,5 miljoni krooni ning kaskokindlustuses, kus hüvitati kahjusid ligi 3,6 miljoni krooni eest. Möödunud aasta sama perioodiga võrrelduna vähenesid makstud hüvitised eri kindlustusliikides kokku 34%, teatas ettevõte.

Salva Kindlustus kogus augustis ligi 28 miljonit krooni kindlustusmakseid, mis on 2007. aastaga võrreldes 7,5% võrra vähem.

Salva Kindlustuse AS on 1993. aastal loodud kahjukindlustusselts, mille turuosa on finantsinspektsiooni andmetel ligi 9%. Salva Kindlustus pakub era- ja äriklientidele kõiki enamlevinud kahjukindlustustooteid ning omab 24 esindust ja müügipunkti üle Eesti.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474