17. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BÖRSid Euroopas: heal lapsel mitu nime

Tänase avanemisejärgse reaktsiooni kohta Euroopa börsidel võib öelda, et heal lapsel mitu nime.

Tänast turgude plussis avanemist võib nimetada kergendusralliks. AIG päästeti, Lehman Brothersi mõned üksused oastis ära Barclay’s. Seda võib ka kutsuda surnud kassi põrkeks. Kukkusid turud nõnda kõrgelt, et loomuliku reaktsioonina tekkisid põhjaõngitsejad, kes turgu üles ostsid.

Tänast rallit veavad pangaaktsiad ja kindlustusseltside omad, mis avanesid 5-10 protsenti eilsetest sulgemishindadest kõrgemal. Juhtivad Euroopa indeksid näitasid 0,2-1,8protsendist tõusu. Rootsi börs avanes suhteliselt nõrgalt, tõustes 0,2 protsenti. Soome börs alustas aga 0,6protsendise langusega.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474