24. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Ehitus: kõikjal on kitsaks läinud

Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben ütles täna aripaev.ee lugejate küsimustele vastates, et kitsaks pole läinud mitte üksnes ehitusturul, vaid kõikjal.

Lugeja küsis, miks on ehitusturul järsku nii kitsaks läinud ja kas konkurendid kasutavad Merko kehva mainet, et turult tükki haarata.

Roben vastas: "Tegelikult on igal pool kitsaks läinud. Me kõik ootame põnevusega pankade tulemusi, mis on peegel kogu majanduses toimuvale. Ehitus ja kinnisvaraarendus kasvasid tohutute hüpetega, nende aegade asendumine rahulikuma käiguga tundub kriisina. Mitmed suured tegijad on valmis huvitavaid ettevõtteid ja objekte üle võtma. Ehitaja maine kujuneb eelkõige kvaliteetselt ja tähtaegselt teostatud tööde põhjal, selles osas tahame endast anda parimat. Samas on maine ka väga subjektiivne ja muutuv nähtus. Need, kes armastavad müstifitseerida mainet, peavad arvestama, et asuvad ka ise konkurentsikeskkonnas ja mis juhtus täna ühe ettevõttega, võib homme juhtuda ka mõne teisega."

Loe kogu online-intervjuud siit.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474