25. september 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO peab korterikaskot turundustrikiks

ERGO eraisikute varakindlustuse riskijuhi Tuuli Kalberg leiab, et Swedbanki lähenemine korterite kindlustamisele on turundustrikk.

„Swedbanki lähenemine korterite kindlustamisele ei suurenda ega parenda kindlustuskaitset ega muuda tõenäoliselt ka kindlustusmakset oluliselt soodsamaks. Tegemist on turundustrikiga, mis justkui teeb korteri omanikule kindlustuslepingu arusaadavamaks ja kindlustamise lihtsamaks,“ ütles Kalberg.

If Eesti Kindlustuse varakindlustuse vanemtootejuhi Merko Kimsto sõnul oli neil kunagi toode, mille hind sõltus tubade arvust. "Korteri kindlustamiseks võib kasutada erinevaid metoodikaid. Seitse aastat tagasi tõi If Eesti Kindlustus esimesena Eestis turule toote, kus kindlustusmakse sõltus korteri tubade arvust. Mõne aja möödudes lõpetasime selle toote müügi, sest kliendi jaoks polnud olulist vahet, kas kindlustusmakse arvutatakse tubade arvust või korteri üldpinnast sõltuvalt,“ ütles ta.

Kimsto lisas, et korteri üldpinda teab iga korteriomanik, mistõttu on sõlmimine võrdväärselt lihtne.

Kalbergi sõnul lähtub ERGO vara kindlustamisel kindlustussummast, mis lepitakse kindlustusvõtjaga kokku personaalse nõustamise käigus, vältides nii ala- kui ülekindlustamist. „Seega on ERGOl töötav lahendus olemas ning selle muutmist pole meil hetkel plaanis,“ lisas ta.

„If oli ka esimene kindlustusselts Eestis, kes hakkas pakkuma lihtsat lepingu sõlmimise võimalust kindlustustelefoni vahendusel ja interneti teel e-büroos. Kiire ja lihtne lepingu sõlmimisprotsess ning kliendisõbralik kahjukäsitlusprotsess on ühed olulisemad põhjused, miks iga teine kodu kindlustanud klient on oma kindlustuspartneriks valinud just If Eesti Kindlustuse,“ lisas Kimsto.

Swedbanki varakindlustusselts tuli turule uue korterikaskoga, mis peaks korteri omanikule selge ja lihtne olema.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474