2. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Ehitus kaebab eemaldamise kohtusse

Täna, 2. oktoobril tegi Riigihangete Ameti juures asuv vaidlustuskomisjon otsuse, millega tunnistati kehtetuks Maanteeameti peadirektori käskkiri AS Merko Ehitus kvalifitseerimise kohta Kukruse-Jõhvi teelõigu rekonstrueerimise riigihankemenetluses.

AS Merko Ehitus kaebab komisjoni otsuse edasi Tallinna Ringkonnakohtusse, teatas firma börsile.

"Merko Ehitus on teinud käesoleva hanke käigus parima pakkumise, jääb selle juurde ja kavatseb pakkumist ning ettevõtte positsiooni kõigi seaduslike vahenditega kaitsta," on ettevõtte juhatuse liikme Alar Laguse kommentaar teates.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474