2. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narva Elektrijaam hakkab koondama

AS Narva Elektrijaamad valmistub suuremaks töötajate koondamiseks, ent ettevõte ei avalikusta veel, kui paljusid inimesi see puudutada võib.

Tööturuameti Ida-Viru osakonna juhataja Maie Metsalu sõnul on Narva elektrijaamad praegu teatanud paarikümne inimese koondamisest tänavu detsembris. "Oleme kuulnud, et see pole kaugeltki kõik, kuid mingeid muid konkreetseid numbreid praegu meieni jõudnud pole," märkis Metsalu Põhjarannikule.

Narva energeetikute ametiühingu juhi Vladimir Aleksejevi sõnul valmistatakse elektrijaamades ette põhjalikke ümberkorraldusi. Aleksejevi sõnul peaks aasta lõpuks selgem olema, kui paljudest koondamisele minevatest inimestest jutt käib, kuid ta kardab, et tegemist võib olla mitmesaja inimesega.

Endine Eesti Põlevkivi juht ja praegune riigikogu liige, keskerakondlane Lembit Kaljuvee väitis augusti alguses Põhjarannikus ilmunud arvamusloos, et sel sügisel koondab Eesti Energia Ida-Virumaal kokku üle 1000 töötaja, neist pooled Narva Elektrijaamadest ja ülejäänud Eesti Põlevkivist. Eesti Energia nimetas tookord Kaljuvee väidet ilmselgelt liialdatuks.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474