3. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko: meid diskvalifitseeriti vaid ühelt hankelt

Vastulausena täna Äripäevas ilmunud artiklile "Merkol on keelatud riigihangetel osaleda", teatas ettevõte, et riigihangete ameti otsus puudutab vaid ühte konkreetset hanget ega mõjuta ettevõtte osalemist teistel riigihangetel.

"Riigihangete Ameti juures asuv vaidlustuskomisjon otsustas tühistada käskkirja, millega kvalifitseeriti Merko Ehituse osalemine ühel konkreetsel hankel, kuna komisjon leidis, et kestvas hankemenetluses ei saanud uue registrinumbriga ettevõte astuda oma õiguseellase asemele," teatas Merko Ehituse juhatuse esimees Tiit Roben. "Selle otsuse Merko Ehitus vaidlustab, aga nii või teisiti ei mõjuta see kuidagi ettevõtte osalemist teistel riigihangetel."

"Valed on järeldused, et "Merko Ehitus puksiti riigihangetelt välja", "seega ei saa ettevõte enam riigihangetel osaleda" (lk 1) ja "Merkol on keelatud riigihangetel osaleda", "Merkol pole lubatud enam riigihangetel osaleda", "seega ei saa ettevõte enam riigihangetel osaleda" (lk 6)," kirjutas Roben.

Äripäev vabandab.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474