4. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara arendab Bulgaarias kinnisvara

Arco Varal on Bulgaarias Sofias kaks arendust, millest ühe -- Madridi projekti -- ehitus on poole peal ja valmima peaks objekt järgmise aasta lõpuks.

Äripäev käis Madridi projekti õhtupimeduses vaatamas. Ehitus on alles poole peal ja valmis peaks see saama järgmise aasta lõpus. Tegemist on elumajaga, mille all on ka äripinnad. Bulgaaria Arco Vara juhi Evgeni Vasilevi sõnul peaks seal avama oma poe ka üks Eesti mööblitootja. 70 protsenti pindadest on juba välja renditud.

Pikemalt kirjutab teemast esmaspäevane Äripäev.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474