9. oktoober 2008
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Savisaare poeg: kinnisvaraturu põhi on veel kaugel

Erki Savisaar saatis ligi kolmekuulise hilinemisega äriregistrisse oma isa, Tallinna linnapea Edgar Savisaare firma Fixor Holding 2007. aasta majandusaruande, mille kohaselt teenis ettevõte mullu üle 270 000 krooni kahjumit.

Mullu müüs Fixor Holding osaluse mööblifirmas Saveks Grupp salapärasele Ukraina päritolu investorile shy;Volodymyr Bychkovile, keda esindab allilmaga seostatud endine operatiivtöötaja, suurejoonelises relvaäris süüdistatud Valdo Kulla, kirjutas Eesti Ekspress. Fixori aruandest jääb mulje, et seda tehingut ega üleüldse investeeringut mööbliärisse ei saa kuigi tulusaks pidada.

Erki Savisaar kurdab lisaks aruandes, et kinnisvaraturul pole seis just kiita. "Kuigi viimasel ajal on kinnisvara turul toimunud mõned langused, on põhi veel kaugel. Põhiliselt langevad hinnad kinnisvaraobjektidel, mille hind oli ebareaalselt kõrge, kuid reaalsed hinnad ei ole kukkunud. Kuigi kinnisvara turul on tunda mitmeid võnkeid, on siiani kõrbenud vaid spekulandid," kirjutab ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474